Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φονιάδες των λαών!

Πριν δύο μήνες ήταν το Πάλαιρο της Λευκάδας. Νωρίτερα η Λαμπεντούζα. Το καλοκαίρι η Μανωλάδα. Πριν μερικά χρόνια το γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες βασανισμού προσφύγων και πάλι στο Φαρμακονήσι. Από κοντά και οι εικόνες φασιστών να κυνηγάνε μετανάστες μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας με νεκρούς και τραυματίες,  οι επιθέσεις τους συνεχίζονται ακόμη και τώρα που "μαζεύονται". Συνηθισμένη, καθημερινή εικόνα, η συμπεριφορά των οργάνων του συστήματος απέναντι σε όποιον μοιάζει με "ανατολίτη" ή με μη Έλληνα. Συνεχής έλεγχοι αυτοκινήτων, περικυκλωμένων από πάνοπλους κουκουλοφόρους, παρενοχλήσεις, κυνήγια, ξεφτιλισμοί, ξυλοδαρμοί, προσαγωγές, φυλακίσεις, εγκλεισμοί κάτω από άθλιες συνθήκες εκατοντάδων και χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Για να μην πούμε για εξαφανίσεις, "περίεργους" και φανερούς φόνους. Ατιμώρητους φυσικά. Και για τους πιο τυχερούς; Εξαθλίωση. Ένα στρώμα ύπνου σε ένα άθλιο δωμάτιο μιας τρισάθλιας πολυκατοικίας, μεροκάματα περίπου επιβίωσης και αν τα πάρουν. Πολύ πιθανό να καταγγελθούν ως "παράνομοι" και να διωχθούν απλήρωτοι. Παλιότερα ήταν Αλβανοί, τώρα είναι Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεζιανοί, Σύροι, Κούρδοι, Αφρικανοί και πάει λέγοντας. 

Όλοι από χώρες κατεστραμμένες. Κατεστραμμένες όχι από τη φύση και τη κακή τους μοίρα αλλά για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Τις καταστρέφουν οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Γερμανοί ιμπεριαλιστές, παρέα με τους Ρώσους και Κινέζους, για τα κέρδη τους, για τη μοιρασιά, για τον έλεγχο του κόσμου, για να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούν. Από κοντά και τα τσιράκια τους σαν τους "δικούς μας" περήφανους πατριώτες που κουνάνε χαρωπά την ουρά τους όταν τους δίνουν ρόλο, όπως κάθε λακές, στις εισβολές, στις καταστροφές και στις δολοφονίες των λαών. Από το Αφγανιστάν, τη Γιουγκοσλαβία μέχρι την Κεντροαφρικάνικη δημοκρατία. 

Αυτοί οι λακέδες, οι φρουροί την νομιμότητας των ιμπεριαλιστών στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, και στη Μεσόγειο δολοφονούν ασύστολα ανθρώπους που ψάχνουν τη μοίρα τους κάτω από ένα ήλιο κρυμμένο από τα σύννεφα των τοπικών, προς το παρών, πολέμων. 

Αποτροπή για την υπεράσπιση της πατρίδας και των Ελλήνων το λένε! Ποιοι; Αυτοί που επιφυλάσσουν την ίδια μοίρα στον ελληνικό λαό με αυτή των από την Ασία προερχόμενων "παρανόμων" που απειλούν την αμόλυντη πατρίδα τους, της οποίας οι θάλασσές μολύνονται ήδη από τα χημικά των αφεντικών τους και δεν βγάζουν άχνα! Αυτοί που μας κλέβουν τα πάντα, μέχρι και τη ζωή μας, για να μη χάσουν τα "λεφτά τους" οι δανειστές τους, οι εγγυητές της εξουσίας τους εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. 

Φονιάδες είναι. Όπως φονιάδες είναι και τα τσογλάνια που τους κάνουν τη δουλειά, είτε μπλε στολή φοράνε, είτε χακί είτε άσπρη. 

Σκοτώνουν αυτούς που δεν τους είναι πια χρήσιμοι και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να δηλώσουν ακόμη και περήφανοι. Περήφανοι για τα "παιδιά του λαού" που αποφάσισαν για ένα κομμάτι ψωμί να στραφούν κατά του λαού και δε θα διστάσουν να σκυλοπνίξουν τον οποιονδήποτε για χάρη του "μεροκάματου". Ακόμη και μανάδες, ακόμη και παιδιά. Όπως δε διστάζουν να κυλήσουν στο αίμα κάθε αντίδραση κάθε εργαζόμενου σε αυτό το τόπο. Έχουν αποθρασυνθεί τόσο που αντί να το βουλώσουν, έστω για τα προσχήματα, βγαίνουν ανοιχτά και δηλώνουν την περηφάνια τους.

Έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον, η εξουσία και τα τσιράκια της, ωρύονται οι γλείφτες των ΜΜΕ! Αφού βέβαια συγκινηθούν πρώτα, αφού σκυλεύσουν τα πτώματα, αφού πιάσουν τηλεθεάσεις με τον πατέρα που κλαίει και αφού καταλήξουν να μας πουν ότι είναι ψεύτης και ότι φταίει αυτός που πήρε γυναίκα και παιδιά σε ένα επικίνδυνο ταξίδι! Και φυσικά όλο και κάπου θα βρουν και ένα φοβισμένο να τους πει πόσο καλά τους φέρθηκαν τα "παιδιά" του λιμενικού!

Θανατηφόρα αλαζονεία για όλους μας. Απ' όπου κι αν προερχόμαστε!

Φονιάδες είναι όλοι τους. Οι ιμπεριαλιστές, τα ντόπια αστικά τσιράκια τους και τα όργανά τους με στολή ή μικρόφωνο. Ταξικοί φονιάδες.

Κλαίει ο πατέρας και μαζί του και εμείς. Με δάκρυα στενοχώριας αλλά και οργής. Οργής γιατί μένουν ατιμώρητοι οι φονιάδες. 

Δεν θα διαρκέσει για πολύ όμως όλο αυτό το φονικό.

Θα έρθει η ώρα να το πληρώσουν και θα είναι πολύ σκληρή η τιμωρία τους. Όσους γενίτσαρους και αν μαζέψουν. Τόσο σκληρή τιμωρία που μόνο οι καταπιεσμένοι, μόνο οι λαοί ξέρουν να εφαρμόζουν.

αναδημοσίευση από: antigeitonies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου