Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τις χιλιάδες λαού και νεολαίας που διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με τη μαζική τους συμμετοχή στις διαδηλώσεις καταδίκασαν και κατήγγειλαν την κυβερνητική πολιτική της καταστολής, της καταπάτησης των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και το κλίμα της κρατικής τρομοκρατίας που καλλιεργείται καθημερινά.Αυτό το κλίμα επιχείρησε να επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το ανοικτό χτύπημα των διαδηλώσεων καθώς και τις εκατοντάδες συλλήψεις και προσαγωγές πριν και μετά.

Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση και το σοβαρό τραυματισμό του στελέχους του ΕΕΚ, αγωνίστριας από την εποχή της χούντας, από τις μηχανοκίνητες δυνάμεις καταστολής. Καταδικάζουμε την επίθεση για τη διάλυση της διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη και τις συλλήψεις αγωνιστών διαδηλωτών.

Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι μεθοδεύσεις της είναι καταδικασμένες στις συνειδήσεις όλων αυτών που βγαίνουν στους δρόμους. Όσο κι αν προσπαθεί, όλοι γνωρίζουν ότι είναι αυτή που κρατάει οπλισμένο το χέρι που δολοφόνησε το Αλέξη.

  • ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ
  • ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ


Αθήνα 6/12/09

ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου