Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ



Και έφτασε εκείνη η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν. Και ο άλλοτε αλληλέγγυος και στο πλάι των κατατρεγμένων ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιεί ωμή, απροκάλυπτη επέμβαση των ΜΑΤ στην Ειδομένη. Και αφού πρώτα με πόση δημοκρατία και προοδευτικότητα έδιωξε και προσήγαγε δημοσιογράφους, ώστε να μην καταγραφούν τα αίσχη του, φόρτωσε -ή μάλλον στοίβαξε- σαν ζώα τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πούλμαν και τους επέστρεψε κακήν κακώς στην Αθήνα.

Οι πιέσεις από μεριάς Ευρώπης, οι απειλές για απομάκρυνση από τηνσυνθήκη Σένγκεν  καθώς και το Δουβλίνο ΙΙ, έπιασαν τόπο.Ο ΣΥΡΙΖΑδηλώνει  έτσι  την πλήρη προσαρμογή του στις επιταγές των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών και την πλήρη δέσμευσή του στις πολιτικές της ΕΕ και όσον αφορά το προσφυγικά κύματα. Πρόκειται για αποδοχή και ευθυγράμμιση στις ίδιες πολιτικές που γεννούν όλα αυτά τα καραβάνια προσφύγων μέσα από τους πολέμους που διεξάγουν. Αλλά και για τον ίδιο τον λαό μας που τον εμπλέκουν μέρα με την μέρα βαθύτερα σ’ αυτούς τους πολέμους , νομιμοποιώντας αλλά και χαρίζοντας γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές και τις επεμβάσεις τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετώντας ολοφάνερα τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης  αλλά και πιστά δεμένη στα θέλω και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών, επιτέθηκε σε ανυπεράσπιστους και εξαθλιωμένους ανθρώπους.
Ο ελληνικός λαός και η νεολαία δεν έχουν να περιμένουν τίποτα καλό από την κυβέρνηση και τις πολιτικές της. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τους ιμπεριαλιστές  που αιματοκυλούν χώρες και λαούς.
Αντίθετα έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτούς τους κατατρεγμένους. Γιατίαυτοί είναι οι σύμμαχοι μας. Γιατί βρισκόμαστε στην ίδια μεριά.  Γιατί τα δεινά τους έχουν την ίδια προέλευση με τα δικά μας.
Να σταθούμε δίπλα στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών και να παλέψουμε για τα δικαιώματα τους όπως παλεύουμε για τα δικά μας. Να προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας όπως μόνο ο λαός ξέρει μακριά από κάθε καλοπληρωμένη ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τους ίδιους που διεξάγουν τους πολέμους και γεννούν τους πρόσφυγες. Γιατί παλεύοντας για τους πρόσφυγες παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστές, τους ίδιους που επιβάλλουν τα μνημόνια και την εξαθλίωση στην χώρα μας. Παλεύουμε ενάντια στον πόλεμο και σε όσους τους γεννούν. Ενάντια σε κάθε συμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτούς τους πολέμους.
Ο ελληνικός λαός να παλέψει μαζί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για άσυλο , έγγραφα, περίθαλψη  και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για κάθε πρόσφυγα και μετανάστη . Να μπορούν να συνεχίσουν για τις χώρες που επιθυμούν να φτάσουν. Να οικοδομήσουμε ισχυρό αντιπολεμικό- αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.
·                     ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
·                     ΑΣΥΛΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ!
·                     ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
·                     ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ!
·                     ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!
·                     ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
·                     ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ !
·                     ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
·                     ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου