Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΔΕΚΕΜΒΡΗ

   Πέντε χρόνια μετά από τη στυγνή δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου από την αστυνομία, η πολιτική του συστήματος που όπλισε τον Ε. Κορκονέα συνεχίζει αμείωτη να ανδρώνεται και να τρομοκρατεί. Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη αστυνομοκρατία κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Καταγγέλλουμε  την ωμή επίθεση των ΜΑΤ σε οργανωμένα μπλοκ και διαδηλωτές. Καταγγέλλουμε την καταπάτηση του ασύλου στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου και την περικύκλωση αρκετών εκατοντάδων διαδηλωτών. Καταγγέλλουμε τους σωματικούς ελέγχους που έγιναν στους διαδηλωτές που περικυκλώθηκαν στην Πρυτανεία και τις προσαγωγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της πορείας.
   Η απόφαση του κράτους και του συστήματος να κάνει ωμή επίδειξη δύναμης καταπατώντας το άσυλο και κρατώντας σε ομηρία διαδηλωτές δεν θα μείνει αναπάντητη. Πήρε την πρώτη απάντησή της από τους μαθητές και τους φοιτητές που παρέμειναν στα Προπύλαια  μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι οι υπόλοιποι διαδηλωτές .Θα συνεχίσει να απαντιέται με τη συγκρότηση κινήματος ενάντια στη σάπια πολιτική του συστήματος που δεν διστάζει να δολοφονεί μικρά παιδιά, αντιφασίστες αγωνιστές και παραβιάζει και καταστέλλει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα του λαού (άσυλο, διαδήλωση).
   Η δική μας απάντηση θα δοθεί μέσα από τους μαζικούς, μαχητικούς οργανωμένους μας αγώνες που θα βάλουν φραγμό στην πολιτική τους. Γιατί, όσα χρόνια και αν περάσουν, οι ένοχοι μένουν ατιμώρητοι και το χέρι τους είναι ακόμα οπλισμένο και σημαδεύει τους αγώνες μας.
Αθήνα  6/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου