Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση-Καταγγελία των Αγωνιστικών Κινήσεων Ιατρικής


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντί μας, η οποία εκφράζεται τον τελευταίο καιρό από συναγωνιστές των ΕΑΑΚ. Η χρησιμοποίηση -για τις προεκλογικές ανάγκες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- του χώρου που έχουν επιλέξει να παρεμβαίνουν οι Αγωνιστικές Κινήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, η οποία οδηγεί εκ των πραγμάτων στον περιορισμό ή ακόμα και αποκλεισμό της πολιτικής μας έκφρασης, δεν έχει καμία σχέση με το ήθος και τον πολιτισμό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει μια αριστερή δύναμη. Οι συναγωνιστές, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας για συνεννόηση και επίλυση του προβλήματος, κράτησαν μια άθλια στάση, υποτάσσοντας για άλλη μια φορά τα πάντα στους εκλογικούς στόχους που είχαν θέσει. 

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις είναι μια αριστερή συλλογικότητα που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο σύλλογο και δεν έχει άλλη στόχευση εκτός από το να συμβάλει στην προώθηση και ανάπτυξη των αγώνων της νεολαίας και του λαού για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου μας. Η έλλειψη σεβασμού απέναντί μας κάθε άλλο παρά τιμά τα ΕΑΑΚ και τους συλλογικούς αγώνες στους οποίους αναφέρονται ως αριστερά σχήματα, αλλά στην πράξη ξεχνάνε όταν εμφανίζονται στον ορίζοντα εκλογές και κάλπες. Η συμπεριφορά τους είναι αναντίστοιχη με αυτά που υποτίθεται ότι εκφράζουν και δεν διαφέρει καθόλου από αυτή των καθεστωτικών παρατάξεων.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ! ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου