Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

.... αγώνας τους αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για το διεθνές επαναστατικό κίνημα.!

Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους αγρότες και στους επαναστάτες κομμουνιστές στην Δυτική Βεγγάλη !

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την μαζική στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγουν αυτές τις ημέρες οι δυνάμεις ασφαλείας και οι παραστρατιωτικές συμμορίες με εντολή της κυβέρνησης της Δυτικής Βεγγάλης ενάντια στους αγωνιζόμενους αγρότες και ιθαγενείς στην περιοχή Lalgarh του δυτικού Midnapore. Οι κυβερνητικές αρχές στην Καλκούτα σε συνεργασία με την ομοσπονδιακές κρατικές και αστυνομικές αρχές έχουν περικυκλώσει χωριά και αγροτικές περιοχές , ασκούν σκληρή βία και έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο κύμα τρομοκρατίας, συλλήψεων και δολοφονιών με σκοπό να κάμψουν την αντίσταση των φτωχών αγροτών και να υλοποιήσουν την πολιτική αρπαγής της γης τους από τις πολυεθνικές.

Έχουν το θράσος μάλιστα να χαρακτηρίζουν σαν τρομοκράτες τους επαναστάτες, που με επικεφαλής το ΚΚ Ινδίας(Μαοϊκό), βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του δίκαιου αγώνα ενάντια στις νέο-φιλελεύθερες πολιτικές των ψευτό -κομμουνιστών κυβερνητών στην Καλκούτα και στην κυβέρνηση του Κογκρέσου στο Νέο Δελχί. Έφτασαν στο σημείο μάλιστα να συμπεριλάβουν και επίσημα τους ΚΚ Ινδίας ( Μαοϊκό) στην εθνική τρομοκρατική λίστα και να προχωρήσουν σε συλλήψεις στελεχών του στην Καλκούτα, όπως αυτή του εκπροσώπου του Gour Chakraborty, την ίδια στιγμή που ακόμη και τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Καλκούτα εξιστορούν σκηνές απίστευτης βαρβαρότητας κατά την διάρκεια της εισόδου των κυβερνητικών δυνάμεων στα χωριά.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους προοδευτικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των αγροτών στην Δυτική Βεγγάλη και να απαιτήσουν να σταματήσει η στρατιωτική επίθεση που εκτυλίσσεται με βάρβαρο τρόπο. Ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους μαχόμενους πρωτοπόρους κομμουνιστές στην Ινδία , υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας τους αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για το διεθνές επαναστατικό κίνημα.

ΚΚΕ(μ-λ)

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Αθήνα 30/6/ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου