Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

17ο Camping Αγωνιστικών Κινήσεων και Μαθητικής Αντίστασης!



Για 17η συνεχόμενη φορά, οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ  και η Μαθητική Αντίσταση  διοργανώνουν  το ετήσιο Campingτους! Αυτή τη φορά θα βρεθούμε στο νομό Ηλείας 24 Ιουλίου-2 Αυγούστου, στην περιοχή Παλούκι.
Κόντρα στο στυλ διακοπών που προβάλλει το σύστημα, επιλέγουμε  να οργανώσουμε οι ίδιοι  τις διακοπές μας με συλλογικό τρόπο,  να μοιραστούμε τις ευθύνες της αυτοοργάνωσης αλλά και τα οφέλη μιας μεγάλης παρέας. Θέλουμε στις διακοπές μας να ανοίξουμε ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, μέσα από συζητήσεις και εκδηλώσεις να προβληματιστούμε για την σημερινή κατάσταση και πώς αυτή θα αλλάξει.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα διασκεδάσουμε! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διοργανωθούν τουρνουά και αθλητικά δρώμενα, πάρτυ και μουσικές βραδιές!
Σε μια περίοδο που κυριαρχεί η απογοήτευση αλλά και η  οργή, καθώς και οι βαθιές οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο λαός μας, οι Αγωνιστικές Κινήσεις,  προσκαλούν  την  νεολαία να γυρίσει  την πλάτη στις προτάσεις του συστήματος και επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών!  Να αποκομίσει εμπειρίες  και προβληματισμούς, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να προετοιμαστεί για τις δυσκολίες μα και για τους αγώνες που βρίσκονται μπροστά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου