Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κόψανε το indymedia


Όσοι από χθες το μεσημέρι προσπαθούν να μπουν στο indymedia δεν θα το καταφέρουν. Και όχι μόνο σε αυτό αλλά και στον ο 98FM και το Ράδιο Ένταση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διαχειριστικής ομάδας κόπηκε η παροχή internet. Το έχουμε ξαναγράψει ότι όσο προχωρούν οι πολιτικές εξαθλίωσης του λαού τόσο θα προχωράει και η φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής από το σύστημα. Δεν έχουν άλλο τρόπο για να επιβάλουν τους σχεδιασμούς τους, για να υποτάξουν το λαό. Και η παραμικρή κίνηση, οτιδήποτε τους αμφισβητεί ή έστω θυμίζει αμφισβήτηση θα καταστέλλεται.
Από τις καταλήψεις και τα στέκια νεολαίας, από τις συμβολικές κινήσεις μέχρι τις εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις η απάντηση είναι μία. ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ. 
Για μας, ανεξάρτητα από τις διαφωνίες και την έντασή τους, ανεξάρτητα από την κριτική που ασκούμε στο πολιτικό χώρο που εκφράζει το indymedia, είναι δεδομένη η αλληλεγγύη μας και η απαίτηση να ξανανοίξουν το indymedia και οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Ακολουθεί η ανακοίνωση από την Διαχειριστική Ομάδα του Athens.Indymedia.org (από εδώ):
Η καταστολή δεν θα περάσει! 
Τρία από τα μέσα αντιπληροφόρησης του ανταγωνιστικού κινήματος, το athens.indymedia.org, ο 98FM και το Ράδιο Ένταση από το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απρίλη δέχτηκαν την κρατική καταστολή.
Διακόπηκε η παροχή internet, μετά από εισαγγελικές πιέσεις.
Σε μια περίοδο που μια ολόκληρη κοινωνία δυσκολεύεται ακόμα και να ανασάνει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική καταστολή, οι μικρές ή μεγάλες τοπικές αντιστάσεις, οι μικροί ή μεγάλοι εργατικοί αγώνες, είναι αναζωογονητικοί και ελπιδοφόροι, και είναι αυτοί που  μεταδίδουν την σπίθα της επανάστασης, που  εμπνέουν και  σπέρνουν τις ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές ιδέες για να γκρεμίσουμε μια και καλή τον κόσμο της εκμετάλλευσης…
Ακριβώς αυτή τη στιγμή και ακριβώς επειδή οι πραγματικοί τρομοκράτες τρομοκρατούνται από τις κοινωνικές αντιστάσεις, η εξουσία επιχειρεί να επιβάλλει τον επικοινωνιακό σκοταδισμό των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Η φίμωση και η καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα των βρωμοφυλλάδων τους και των καναλιών τους.
Η απάντησή μας θα ξεπεράσει τους γελοίους πανηγυρισμούς των φασιστοειδών και εξουσιαστών. Τα μέσα αντιπληροφόρησης είναι τα δικά μας μέσα, η φωνή των δικών μας αγώνων που μας δείχνουν το δρόμο για να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε.
Καλούμε σε συγκέντρωση όλους τους αγωνιζόμενους ανθρώπους την
Παρασκευή 12 Απρίλη στη 1:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
πρόσβαση με λεωφορεία :
608 από Ακαδημία
242 από σταθμό μετρό Κατεχάκη
Από την Διαχειριστική Ομάδα του Athens.Indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου