Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην μαρτυρική Γάζα 20/11 6.30μμΗ Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, καλεί σε μαζική συγκέντρωση και διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή αντίσταση και καταδίκης των σιωνιστών δολοφόνων, την Τρίτη 20 του Νοέμβρη στις 6:30μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, 
απέναντι από το Άγαλμα του Βενιζέλου. 

"Καταγγέλλουμε τα νέα εγκλήματα των στρατοκρατών του Ισραήλ. 
Καλούμε τον ελληνικό λαό να καταδικάσει τις δολοφονικές ενέργειες  της ισραηλινής κυβέρνησης, την υποστήριξη που δίνουν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στα ισραηλινά εγκλήματα καθώς  και την  στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συνηγορεί στην εξόντωση του Παλαιστινιακού  λαού από το ισραηλινό στρατοκρατικό καθεστώς.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να παλέψει μαζί με όλους τους λαούς για την  ήττα των ιμπεριαλιστών στο πολύπαθο χώρο της Μέσης Ανατολής αλλά και ευρύτερα. Πάλη που πρέπει να ενισχυθεί για να μπει φρένο στα σχέδια ξαναμοιράσματος του κόσμου και να διασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή. Η ενίσχυση της αντιιμπεριαλιστικής – αντιπολεμιικής κατεύθυνσης στο λαϊκό κίνημα, γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία.
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!" Από την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου