Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Το βράδυ 16 προς 17 Μαΐου, λίγο πριν ξεκινήσει η καταμέτρηση των Φοιτητικών Εκλογών του Συλλόγου της ΑΣΟΕΕ, τριάντα περίπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο προαύλιο της σχολής. Στη συνέχεια μπήκαν στο κεντρικό κτίριο, όπου τραμπούκισαν και κυνήγησαν φοιτητές, αναποδογυρίζοντας και χτυπόντας τραπέζια και καρέκλες. Ταυτόχρονα χτύπησαν άγρια φοιτητή, που βρισκόταν έξω από τη σχολή στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.
Η πρωτοφανής αυτή καταπάτηση του Ασύλου και η παρεμπόδιση των Φοιτητικών Εκλογών, είναι χαρακτηριστικό στοιχείο φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής.
Η καθημερινή παρουσία από διμοιρίες ΜΑΤ και κλούβες έξω από τη σχολή, όπως και στις υπόλοιπες σχολές του κέντρου, το καθημερινό κυνηγητό των μεταναστών και οι ασφαλίτες που εδώ και καιρό πηγαινοέρχονται μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, προετοίμαζαν το έδαφος για αυτή την επίθεση. Η σημερινή όμως καταπάτηση του Ασύλου είναι το «κερασάκι στην τούρτα»! 

Το Άσυλο, οι διαδικασίες και η οργάνωση του φοιτητικού κινήματος είναι «αγκάθι» για το σύστημα και κάνει τα πάντα για να τα διαλύσει και να σπείρει την τρομοκρατία, καθώς ξέρει καλά ότι ο λαός έχει τη δύναμη και γι'αυτό θέλει να μας αφοπλίσει.
Όσο και αν προσπαθούν να καταργήσουν τα όργανα του κινήματος με νόμους-πλαίσια και Μνημόνια, τόσο θα μας βρίσκουν απέναντί τους. Τις κατακτήσεις του λαού και της νεολαίας δεν τις παζαρεύουμε και θα τις υπερασπιζόμαστε με αγώνες, όπως ακριβώς κερδίθηκαν!
Όσες κοινοβουλευτικές μανούβρες και κωλοτούμπες κάνουν, έχουν ξεκάθαρο ότι η κυβέρνησή τους θα μας θυσιάσει για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών και θέλουν να δώσουν τέλος σε ό,τι δυναμώνει και τροφοδοτεί τη λαϊκή αντίσταση. 

Δε θα χαρίσουμε τίποτα! Δεν τρομοκρατούμαστε, αλλά πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο!
Καλούμε τους Συλλόγους να καταδικάσουν αυτή την επίθεση και να πάρουν άμεσα αποφάσεις αγώνα. 

* Κάτω τα χέρια από το Άσυλο! Το Άσυλο ανήκει σε όλο το λαό!

* Υπερασπιζόμαστε τις συνδικαλιστικές μας ελευθερίες και τα όργανα του κινήματος!

* Η τρομοκρατία δε μας σταματά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου