Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση-πρόταση ψηφίσματος στους φοιτητικούς συλλόγους για τους συλληφθέντες της 12/2


Καταγγέλλουμε τη βίαιη επιχείρηση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στις εκατοντάδες χιλιάδες του αγωνιζόμενου λαού που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και δεκάδων πόλεων ανά τη χώρα, στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου. Στην πάλη του ενάντια στην πολιτική της φτώχιας και της εξαθλίωσης, των Μνημονίων και των ιμπεριαλιστικών επιταγών, ο λαός μας ήρθε αντιμέτωπος με τόνους χημικών, ξύλο και συλλήψεις, μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια για τη διάλυση των συγκεντρώσεων.
Η κρατική τρομοκρατία και οι διώξεις αγωνιστών είναι η μόνη απάντηση που μπορεί να δώσει ένα σάπιο πολιτικό σύστημα απέναντι σε έναν λαό και μια νέα γενιά που της στερεί κάθε δικαίωμα στο μέλλον και την προετοιμάζει για τη σύγχρονη σκλαβιά και την ανεργία. 
Πρέπει να συνεχιστεί πιο αποφασιστικά και πιο οργανωμένα η αντίσταση και ο αγώνας ενάντια στην βαρβαρότητα. Να περιφρουρηθούν οι διαδηλώσεις και το περιεχόμενο τους. Η πολιτική της καταστολής δε θα κάμψει την οργή, ούτε θα φιμώσει το δίκιο του κόσμου.  Θα απαντηθεί μέσα από την ανάπτυξη και την οργάνωση της λαϊκής πάλης στα σωματεία, στους συλλόγους, σε κάθε γειτονιά.

Απαιτούμε:
Την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων αγωνιστών της 12ης Φεβρουαρίου και την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών σε βάρος τους.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου