Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

22χρονος βαριά τραυματισμένος από ΜΑΤατζήδες

Το περιστατικό που ακολουθεί το αντιγράφουμε από το Idymedia και το Βαθύ Κόκκινο:

Προχθές το βράδυ (την Παρασκευή) στο Πολυτεχνείο υπήρχε συναυλία. Την ίδια χρονική περίοδο έγινε επίθεση με βόμβες molotov στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μια διμοιρία Μ.Α.Τ. λοιπόν βλέποντας έναν 22χρονο να βγαίνει από την συναυλία (μόνος του) "απόφασίζοντας" ότι συμμετείχε στην επίθεση κατά του ΜΠΑ.ΤΣΟ.Κ εκάνε κυριολεκτικά ντου επάνω του:
Εξάρθρωση ώμου, σπασμένο κρανίο, πρόβλημα στα νεφρά΄τέτοιο ώστε να χρειάζε-ται καθετήρα, ράμματα στο σπασμένο γόνατο, σπασμένα δόντια.
Να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση ο σύντροφος (?) μεταφέρθηκε στην Γ.Α.Δ.Α και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας νεαρός, ηλικίας 22 ετών, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του από αστυνομικούς.
Ο νεαρός το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε σε μία συναυλία που γινόταν στον χώρο του Πολυτεχνείου.
Λίγα στενά πιο κάτω είχαν σημειωθεί επεισόδια και όταν ο νεαρός έφυγε από το πάρτι (ξημερώματα Σαββάτου) δέχθηκε την αναίτια επίθεση από αστυνομικούς, οι οποίοι τον χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι και στο σώμα.
Ο 22χρονος αφού πέρασε ολόκληρη τη νύχτα τραυματισμένος στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α. μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό.
Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυμάτων του, ειδικά στο κεφάλι όπου φέρει κάταγμα. Ο νεαρός έχει σπασμένα δόντια, το σώμα του είναι γεμάτο μώλωπες και είναι τραυματισμένος στα νεφρά του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται καθετήρα.
Οι γονείς του 22χρονου βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τον γιο τους.

Δηλώσεις του πατέρα του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου