Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! 

Δεν έχει τελειωμό και όρια η υποδούλωση της χώρας και του λαού μας στον ιμπεριαλισμό και το ξένο κεφάλαιο. Δεν έχει πάτο το πηγάδι της εξαθλίωσης και της φτώχειας για τον εργαζόμενο, το φοιτητή και την οικογένειά του, τον εργάτη και το μετανάστη. Κάθε μέρα που περνά οι ξένοι καταπιεστές, οι κατακτητές της Ε.Ε. και των ΗΠΑ (βλέπε ΔΝΤ) απαιτούν όλο και περισσότερη υποδούλωση, όλο και μεγαλύτερη παράδοση του πλούτου της χώρας και του λαού μας στις εκμεταλλευτικές τους ορέξεις.
Από το φυσικό και ορυκτό πλούτο και τη γη μας (παραλίες, δάση, νησιά κλπ.) μέχρι τις υποδομές μας (δρόμους, γέφυρες, λιμάνια, συγκοινωνίες, αεροδρόμια κλπ.), από την παραγωγική βάση (εργοστάσια, δημόσιες επιχειρήσεις, αγροτικές καλλιέργειες) μέχρι τις υπηρεσίες (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, νοσοκομεία, εκπαίδευση κλπ.) και από τον ίδιο το μόχθο και τον ιδρώτα των εργαζομένων μέχρι το ίδιο το μέλλον της νεολαίας μας, ΤΟ ΞΕΝΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ! 

Και την ίδια ώρα οι πρόθυμοι ντόπιοι υπηρέτες τους, οι εθνοπροδότες της ντόπιας άρχουσας τάξης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, σπεύδουν να δηλώσουν άνευ όρων υποταγή και πίστη στα ξένα αφεντικά, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΑ: Να τους βοηθήσουν οι ιμπεριαλιστές – αφεντικά τους να παραμείνουν γαντζωμένοι στο σβέρκο του λαού, για να γλείφουν τα κόκκαλα του ιμπεριαλιστικού φαγοποτιού.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Καμιά ελπίδα δεν υπάρχει να βγει από την κρίση η χώρα μας. Οι πρώτοι που το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό (και το κρύβουν από το λαό) είναι τα ντόπια καπιταλιστικά κεφάλια, που εκλιπαρούν τους ιμπεριαλιστές να τους εξαγοράσουν, έστω για ένα κομμάτι ψωμί, μήπως και παρατείνουν την επερχόμενη χρεωκοπία και καταστροφή. Αλλά βέβαια αυτοί δεν έχουν και πολύ άγχος στο κάτω κάτω, γιατί ενώ φλυαρούν για τις «δυνατότητες ανάκαμψης», την ίδια στιγμή κλείνουν από τώρα τα εισιτήρια για να την κοπανήσουν στις Ελβετίες, τις Βραζιλίες και τις Αμερικές, όταν θα πτωχεύσουμε και δε θα έχουμε να φάμε (κάτι που ουσιαστικά ήδη συμβαίνει). 

Καμιά αυταπάτη πλέον δεν πρέπει να έχουμε για τα όρια αυτού του σάπιου συστήματος που λέγεται καπιταλισμός – ιμπεριαλισμός. Η κρίση είναι παγκόσμια και όχι μόνο ελλαδική και κανένα χρηματοπιστωτικό τερτίπι, κανένας φαεινός «μηχανισμός στήριξης» δεν μπορεί να κρύψει ή να ομορφαίνει την αδηφαγία του κεφαλαίου για επέκταση, καταλήστευση και υποδούλωση λαών και χωρών. Είναι φανερό πως μας οδηγούν στην καταστροφή με μαθηματική ακρίβεια, και πως αν τους αφήσουμε κι άλλο, τότε ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ! 

Η μόνη ρεαλιστική διέξοδος που έχουν οι λαοί, είναι πλέον η μαζική πάλη και οι λαϊκοί αγώνες ενάντια στην επίθεση του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου, ενάντια στην εξάρτηση και την υποδούλωση, για την προοπτική της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του σάπιου αυτού συστήματος. Το καταλαβαίνουν και το πιστεύουν πλέον όλο και περισσότεροι λαοί που ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ από την Ινδία και το Νεπάλ, μέχρι την Τυνησία, την Αίγυπτο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη κ.α. 

Ειδικά εμείς, οι φοιτητές και σπουδαστές, έχουμε περισσότερους λόγους να παλέψουμε γιατί πραγματικά ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

Ας σταθούμε στο πλάι κάθε εργαζόμενου που βγαίνει στο δρόμο και αγωνίζεται για το ψωμί και τη δουλειά του, για την ελευθερία, τη ζωή και την αξιοπρέπειά του. Και ας παλέψουμε και εμείς μαζί με το λαό για τα δικαιώματά μας στις σπουδές, τη δουλειά, την ελευθερία και την ειρήνη. Κάθε νίκη οποιουδήποτε κλάδου εργαζομένου θα είναι και δική μας. Κάθε πισωγύρισμα ή ήττα θα στρέφεται και εναντίον μας. 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ 
ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, 
9.00 πμ στην Καμάρα 

ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΤΩ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΕ – ΝΑΤΟ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου