Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤOY BANQUET - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΤ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία συνέλαβε, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, απολυμένο εργαζόμενο του Banquet με τη (ψεύτικη προφανώς) κατηγορία ότι παραβίασε τους όρους των ασφαλιστικών μέτρων της εργοδοσίας. (Έχει κάνει δύο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά των εργαζομένων και της επιτροπής αλληλεγγύης, οι οποίες βασίζονται σε ψέματα. Έχασε την πρώτη αίτηση, αν και "κέρδισε" το ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να βρίζουν, να προκαλούν δολιοφθορές κλπ. Κατόπιν έκανε νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ισχυρίζεται ότι οι εργαζόμενοι έβριζαν (!) ότι προκάλεσαν δολιοφθορές (!) και ζητά να επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ στον καθένα και ένας χρόνος φυλάκισης, ενώ αυτοί και η επιτροπή αλληλεγγύης να μην πλησιάζουν πιο κοντά από 500 μέτρα από το κατάστημα!)
Η τρομοκρατική σύλληψη έγινε  μια μέρα πριν την εκδίκαση της δεύτερης αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων της εργοδοσίας.
Αυτή την ώρα γίνεται συγκέντρωση έξω απο το Α.Τ. του Λευκού Πύργου, μέσα βρίσκονται συνδικαλιστές, που ζητούν να αφεθεί ελεύθερος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος αφού όμως κρατηθούν τα στοιχεία του και δακτυλικά αποτυπώματα.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ BANQUET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου