Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ

Στις 4:30 ξημερώματα Δευτέρας 31 Μάη το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με ελικόπτερα, φουσκωτά σκάφη και κομάντος έκανε δολοφονική επίθεση και κατάληψη στα πλοία του "Στόλου της Ελευθερίας" όπου επέβαιναν ακτιβιστές από 50 χώρες, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια στους πολιορκημένους Παλαιστινίους στην κατεχόμενη Γάζα. Η δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από δέκα μέλη του «Κινήματος Ελεύθερη Γάζα». Αυτήν την στιγμή περισσότεροι από 600 συλληφθέντες, μέλη της αποστολής κρατούνται φυλακισμένοι σε άθλιες συνθήκες. Οι ντόπιες αρχές πιέζουν τους ακτιβιστές βασανίζοντας τους να υπογράψουν έγγραφα που αναφέρουν ότι σκοπός της αποστολής ήταν η τρομοκρατική δράση ενάντια στο Ισραήλ.
 Το νέο αυτό έγκλημα του κράτους του Ισραήλ συνδέεται με τον ρόλο που έχει αναλάβει στην περιοχή από την ίδρυσή του : την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Δύσης και προπαντός των ΗΠΑ και το μακέλεμα του παλαιστινιακού λαού με τις πιο απάνθρωπες μεθόδους. Πλέον μάλιστα έφτασε σε σημείο να δολοφονεί και να αιχμαλωτίζει και όσους υπερασπίζονται το παλαιστινιακό λαό βαπτίζοντας τους τρομοκράτες.
Παράλληλα η στάση που κράτησε η ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με τα γεγονότα υπήρξε άθλια. Έκανε -μέρες τώρα- τα στραβά μάτια στις επανειλημμένες ισραηλινές απειλές ενάντια στην αποστολή συμμετέχοντας σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, οι οποίες ήταν σε εξέλιξη ακόμα και κατά την διάρκεια της επίθεσης! Το γεγονός αυτό μαζί με την διάλυση της συγκέντρωσης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα την μέρα της επίθεσης αποκαλύπτει την πολιτική κάλυψη που παρέχει στους σιωνιστές φονιάδες. Ανάλογη στάση είχε και η κυπριακή κυβέρνηση που εμπόδισε όσο μπορούσε την ειρηνική αυτή αποστολή, απαγορεύοντας στα μέλη της που βρίσκονταν στην Κύπρο να αποπλεύσουν με ιδιωτικά μέσα από κυπριακό λιμάνι.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Γάζα περισσότεροι από 1.500.000 κάτοικοι αντιμέτωποι με το φασιστικό κράτος του Ισραήλ, το πλήρες εμπάργκο, τον αποκλεισμό από παντού και την πλήρη οικονομική κατάρρευση. Παγκόσμια οι ιμπεριαλιστές έχουν επιβάλει σιωπή όσο αφορά της φρικαλεότητες που διέπραξαν και διαπράττουν, μια πραγματική γενοκτονία. Παρόλα αυτά ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται με κάθε τρόπο παλεύοντας για το δικαίωμα του να υπάρχει σαν λαός και να ζει στη γη του. Κόντρα σε διεθνείς οργανισμούς αποδεικνύει πως η μοναδική ελπίδα για έναν λαό είναι να παλεύει ο ίδιος για την υπόθεση του και αν χρειαστεί με το όπλο στο χέρι. Είναι καθήκον κάθε προοδευτικού ανθρώπου να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΗ 6μμ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

AΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ!
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου