Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Υπερασπιζόμαστε τους Αγωνιστές Περιφρουρούμε το Κίνημα


          Την Πέμπτη 11 Μάρτη, στη μαζική διαδήλωση της πανεργατικής απεργίας το σύστημα και η κυβέρνηση έδειξαν για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό της ξεκάθαρης τρομοκρατίας και καταστολής του αγωνιζόμενου λαού, ο οποίος αντιδρά απέναντι σε όλα τα νέα μέτρα που στήνουν το εισόδημα και τη ζωή του στον τοίχο. Θύμα αυτής της τρομοκρατικής πολιτικής έπεσε και ο 28χρονος Μάριος Ζέρβας, δάσκαλος κολύμβησης σε νήπια στο ΟΑΚΑ. Ο Μάριος ξυλοκοπήθηκε, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, τον κατηγόρησαν για ρίψη μολότοφ και προφυλακίστηκε με βάση τον «κουκουλονόμο». Φωτογραφίες, βίντεο και πολυάριθμοι μάρτυρες αποδεικνύουν πως δεν φορούσε κουκούλα ούτε έριξε μολότοφ. Πως οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι ανυπόστατες.
         
Στην περίοδο που ζούμε, της τεράστιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης, το ζήτημα για το κεφάλαιο, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα ξένα αφεντικά τους είναι να πάρουν κάθε στοιχειώδη κατάκτηση και δικαίωμα του λαού πίσω. Ξέρουν ότι η πολιτική τους θα προκαλέσει λυσσώδης αντιστάσεις και αντιδράσεις. Για αυτό προσπαθούν λυσσαλέα να τρομοκρατήσουν τον απλό κόσμο, τους δημοκράτες όποια φωνή αμφισβητεί την πολιτική τους. Ο Μάριος είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μακριάς αλυσίδας. Τα πράσινα παπούτσια, η ζαρντινιέρα, o Γρηγορόπουλος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο Δημητρίου φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη, οι προσαγωγές και συλλήψεις δημοκρατών ενόσω κολλάνε αφίσες ή μοιράζουνε προκυρήξεις δεν είναι τυχαία περιστατικά. Είναι κομμάτια της οργανωμένης προσπάθειας τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας. Θέλουν να μας τρομοκρατήσουνε, να μας φοβήσουνε ώστε να αποδεχτούμε αδιαμαρτύρητα το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν. 

Ε, λοιπόν ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι κοινωνικοί αγώνες δεν καταστέλλονται. Να σηκωθεί ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης στο Μάριο και όποιον άλλον δημοκράτη, αγωνιστή πέσει θύμα της καταστολής και των μηχανισμών του συστήματος. Να εντείνουμε την πάλη μας ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ενάντια στην πολιτική που πυροβολεί το μέλλον και τις ελπίδες μας.

               ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ Ζ
               Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις και τους αγωνιστές ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ
             Στηρίζουμε την «Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για το Μάριο Ζέρβα» την Πέμπτη 15 Απρίλη.
Συμμετέχουμε στην πορεία της Πέμπτης στις 7:00μμ, προσυγκέντρωση Καμάρα

Αγωνιστικές Κινήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου