Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ηλεκτρονικό φακέλωμα μέσω καρτοκινητών

24/02/2009
Αθήνα
Την απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσει νομοθετική πρωτοβουλία για το θέμα της κατάργησης της ανωνυμάις στα καρτοκινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Ο υπουργός Μεταφορών, Ευρ.Στυλιανίδης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να συζητήσει το θέμα της ανωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών.
«Θα έχουμε όλες τις απόψεις, θα μορφοποιήσουμε την τελική μας νομοθετική πρωτοβουλία και θα συζητήσουμε τους πρακτικότερους τρόπους μέσω των οποίων μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
» Σε όλες τις χώρες που εφαρμόστηκε υπήρξε πάντα μια μεταβατική περίοδος προσαρμογής. Ούτε η αγορά θέλουμε να αιφνιδιαστεί ούτε όμως και θέλουμε να μείνουμε άπραγοι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Πάντοτε η κάθε μας πρωτοβουλία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες αλλά θα πρέπει να προστατεύει και την δημόσια ασφάλεια» συνέχισε.
Ο υπουργός τόνισε ότι πρότυπο θα αποτελέσουν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

από ΙΝ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου