Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

εκδήλωση για τη Γάζα

ΙΣΡΑΗΛΙ-ΝΑΖΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ !

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στον ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Σχεδόν ένα μήνα τώρα οι Σιωνιστές δολοφόνοι βομβαρδίζουν, πυρπολούν και σκοτώνουν μαζικά τους Παλαιστίνιους στην λωρίδα της Γάζας αφού πρώτα τους επέβαλλαν για καιρό ένα αποκλεισμό πείνας και γενοκτονίας. Οι νεκροί πλησιάζουν τους 1000 ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 4000! – οι περισσότεροι άμαχοι.

Έχοντας την πλήρη υποστήριξη των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η νέα δολοφονική ενέργεια των σιωνιστών, στόχο έχει να κάμψει την ηρωική Αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης γι αυτό σκοτώνει μαζικά αμάχους και παιδιά, γκρεμίζει νοσοκομεία και ιδρύματα, βομβαρδίζει τα φορτηγά του ΟΗΕ με την ανθρωπιστική βοήθεια και διαπράττει μια γενοκτονία που μόνο με τις θηριωδίες των Ναζί μπορεί να συγκριθεί! Στόχο έχει να υποτάξει την Παλαιστινιακή Αντίσταση και να οδηγήσει τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης να δεχθεί τις συμφωνίες που θα υπαγορεύσουν οι ιμπεριαλιστές για ένα κράτος-υποτακτικό.

Η Αντίσταση στην Γάζα μας αφορά όλους και άμεσα. Αν νικηθεί η Γάζα αυτό θα αποτελέσει ήττα για όλους τους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό. Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέες επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών στον Λίβανο και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

Συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα είναι οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση που υποκριτικά κρατάει δήθεν ίσες αποστάσεις, εξισώνοντας την κατοχή με την Αντίσταση και τους φονιάδες με τα θύματα και στην πραγματικότητα έχει δώσει προ πολλού το πράσινο φως για την γενοκτονία του λαού στην Γάζα.

Συμμέτοχοι στο έγκλημα είναι και οι ηγεσίες των αραβικών αντιδραστικών καθεστώτων, που σιωπούν και στην ουσία συνεργάζονται με τους Ισραηλινούς.

Συνένοχες είναι και οι ελληνικές κυβερνήσεις, σημερινή και προηγούμενες που έχουν ενισχύσει τους δεσμούς και τις σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ, διεξάγουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, έχουν υπογράψει ποικίλες συμφωνίες συνεργασίας και με την πολιτική των ίσων αποστάσεων κάνουν πλάτες στους σιωνιστές-εγκληματίες.

Όσο για την κυβέρνηση του Ισραηλινού φασιστικού κράτους, και τους υπεύθυνους του ισραηλινού στρατού η θέση που τους αρμόζει είναι σε μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης, να καταδικαστούν για τα μαζικά ναζιστικά εγκλήματα!

Όλοι πρέπει να βγούμε στους δρόμους, οι εργαζόμενοι και η νεολαία.

Να διαδηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και με μαζικές διαδηλώσεις να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, να τερματιστεί η εισβολή στην Γάζα και να σπάσει ο αποκλεισμός.

Να απαιτήσουμε να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια και να αναγκαστεί η ελληνική κυβέρνηση να δώσει υγειονομική υποστήριξη και περίθαλψη στους βαριά τραυματίες.

Η Αντίσταση στην Γάζα πρέπει να νικήσει !

Λευτεριά στο λαό της Παλαιστίνης!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου