Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Kαταγγελία των Aγωνιστικών Κινήσεων για τους τραμπουκισμούς της ΠΚΣ(ΚΝΕ) τις μέρες του πολυτεχνείου



Αντιμέτωποι με απειλές  από μέλη της ΠΚΣ(ΚΝΕ) έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες, μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ορισμένοι συναγωνιστές από τη ΣΘΕ που «τολμούν»  εδώ και καιρό να κάνουν κριτική στις θέσεις του ΚΚΕ άρχισαν να δέχονται τραμπουκισμούς τόσο εντός όσο και εκτός πανεπιστημίων. Μάλιστα  ΚΝιτης έφτασε στο σημείο, αφού έβρισε συναγωνιστή, να δηλώσει ότι «Αν συνεχίσεις να μιλάς έτσι για το ΚΚΕ δε θα έχεις καλό τέλος!». Ο ίδιος θέλησε μάλιστα μία μέρα μετά, μπροστά από το Πολυτεχνείο (τη μέρα της πορείας του Πολυτεχνείου), να απομακρύνει αναίτια άλλο συναγωνιστή, ο οποίος πλησίασε το Μπλοκ της ΚΝΕ.

Aυτές οι κινήσεις φυσικά δεν είναι τυχαίες. Αντιθέτως εντάσσονται μέσα στην πολιτική άποψη της ΠΚΣ και της ΚΝΕ η οποία θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος ενδυνάμωσης του κινήματος είναι η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ ως απάντηση στα προβλήματα του λαού. Λογική που την οδηγεί στην περιχαράκωση γύρω από τον εαυτό της και την απομάκρυνση από οποιοδήποτε κίνημα. Από αυτή τη λογική καταλήγει στην πολιτική των ίσων αποστάσεων, η οποία θεωρεί ίδιες τις δυνάμεις του συστήματος με τις υπόλοιπες αριστερές δυνάμεις, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι εχθροί του κινήματος!
Ας το καταλάβουν όμως καλά οι κύριοι της ΚΝΕ. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις δεν τρομοκρατούνται από τέτοιου είδους ενέργειες! Θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν μέσα στις σχολές  και να κάνουν διακριτή την άποψη τους στους συμφοιτητές τους!  

OΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΚΣ(ΚΝΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου